Recept za biscotte s pistacijima i brusnicama, za koje kažu da su jednostavni i brzi te da dugo ostaju svježi i mekani, s nama su podijelile Lily i Inga s bloga Feeding Art.
Sastojci
- 90 g maslaca
- 110 g šećera
- 100 g jaja
- 1 vanilija
- 260 g brašna
- 5 g praška za pecivo
- 80 g pistacija (grubo sjeckanih)
- 80 g brusnica
Priprema
Izmiksati maslac sa šećerom (kratko 3-4minute). Dodati jedno po jedno jaje i vaniliju. Kad se sve to sjedinilo dodati prosijano brašno s praškom za pecivo. Sve temeljito izmješati te na kraju dodati pistacije i brusnice.
Na pripremljenom plehu, dimenzija oko 25x20cm razvaljati tijesto i peći oko 25 minuta na 165°C.
Kada se ohladi, izrezati biscotte i posipati šećerom u prahu.
Fotografije: Feeding Art
[print_link]