Natjecateljski parovi će pokazati svoju kreativnost u spajanju hrane i pića, a pobjednici osvajaju putovanje u Francusku.
Rémy Cointreau Gastronomie u suradnji s Patrickom Aubrionom organizira novo natjecanje pod nazivom Caketail. Natjecanje je namijenjeno hotelskim i restoranskim profesionalcima koji rade u zemljama Beneluksa: Belgiji, Nizozemskoj i Luksemburgu.
Zainteresirani parovi, u kojima mora biti jedan kuhar i jedan somelier/barmen moraju osmisliti dvije kreacije, jednu slatku i jednu slanu, spajući hranu s alkoholnim pićima Rémy Martin 1738 i Cointreau Original.
Natjecanje će se održati 28. studenog, a natjecatelji koji uđu u uži izbor svoje će kreacije predstaviti u vremenskom periodu od 40 minuta, a važan je kriterij da kreacije odražavaju vezu između elemenata kompozicije.
Pobjednički tim bit će nagrađen trodnevnim putovanjem u Francusku gdje će imati priliku otkriti i upoznati Distillerie Cointreau u Angersu.
Izvor: sogoodmagazine.com
Fotografija: Canva