Gourmandise lab organizira trodnevni demo master-class na kojem će Johan Martin polaznike naučiti izradu slastica iz deset različitih kategorija.
Od 22. siječnja 2018. do 24. siječnja 2018. u Gourmandise lab-u će se održati Demo master-class by Johan Martin.
Ovom će prilikom briljantni predavač slastičarske škole Bellouet Conseil u Parizu polaznike naučiti kako izraditi različite slastice prema predviđenom programu. Radionice će se održavati svaki dan u periodu od 9 do 18 sati, a program uključuje 10 kategorija u kojima će među ostalim naučiti pripremati različite voćne biskvite, compotée, mousseu te razne kreme kao i glazure.
Cijena ovog demo master-classa iznosi 4.160,00kn bez PDV-a, a u cijenu je uključen francuski doručak (pravi francuski kroasani, kava, sok) i ručak. Broj polaznika je ograničen, a za detalje prijave kontaktirajte Gourmandise na e-mail adresu: info@gourmandise.hr ili na brojeve telefona: 01/614-0158 te 099/343-6465.
Fotografija: Gourmandise