Sljedećih dana i splitski će kuhari pripremati jela za pomoć žrtvama potresa.
I dok brojni hrvatski kuhari na terenima u Petrinji i Sisku kuhaju za žrtve potresa, svoj doprinos u ovoj su priči odlučili dati i splitski chefovi Ivan Pažanin, Hrvoje Zirojević i Braco Sanjin u suradnji s kolegama Stjepanom Vukadinom, Sonibojem Grginom, timom restorana Kadena, kuharima volonterima te Zakladom Solidarna i Wolt.hr-om.
Naime, oni će od utorka, 5. siječnja do nedjelje, 10. siječnja pripremati jela koja će Splićani moći naručiti putem Wolt dostavnog centra. Cijena svakog jela bit će 60 kn, a cijeli iznos prikupljen na ovaj način bit će uplaćen fondu Zaklade Solidarna.
Napomenimo na kraju da su se ovoj humanitarnoj akciji odazvali brojni lokalni poduzetnici i OPG-ovi.
Fotografija: Pexels