U suradnji s Centrom za kulturu prehrane, u siječnju organiziramo jednodnevnu školu slastičarstva koju će voditi Anja Bajt.
Zagrebački Centar za kulturu prehrane u suradnji s našim portalom organizira Jednodnevnu školu slastičarstva koja će se održati u Splitu, 21. siječnja 2018. godine. Voditeljica radionice bit će Anja Bajt, autorica bloga Anja kuha i dugogodišnja voditeljica slatkih radionica u Centru.
Na splitskoj jednodnevnoj školi slastičarstva polaznici će učiti o osnovnim biskvitima i kremama, božićnim keksima, osnovnim prhkim i dizanim tijestima te zdravijim slasticama i vučenim tijestima. Na radionici će se pripremati sljedeći recepti: sacher biskvit, joconde biskvit, čokoladni ganache, slastičarska krema, dekoracije od voća, orehnjača i makovnjača, štrudla od sira i jabuke, zdravi čokoladni mousse, prhko tijesto za keksiće i pite, keksi s komadićima čokolade, lemon curd i meringue te marmelada.
Cijena radionice iznosi 1.750 kuna, a popust od 45 odnosno 50 posto moguće je ostvariti ranom prijavom ili prijavom u paru. Broj mjesta na ovoj radionici je ograničen na maksimalno 12 polaznika. Rezervacija vrijedi od trenutka primitka uplate ili slanja potvrde o uplati. U slučaju nedolaska ili neotkazivanja dolaska najmanje jedan dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos se ne vraća. Zadržava se pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na mailu info@kulturaprehrane.hr.
Pridružite nam se na našoj prvoj slatkoj splitskoj radionici!
Napomena: Detalji o mjestu i vremenu održavanja radionice bit će naknadno objavljeni.
Fotografija: Centar za kulturu prehrane