Među brojnim jelima i slasticama koje je izrađivala, na Carolynoj listi često je bila i meringuea koju su mladi prinčevi obožavali.
Carolyn Robb bila je glavna kuharica u Kensingtonskoj palači, pripremajući ukusne jestive kreacije za kraljevsku obitelj, uključujući prinčeve Williama i Harryja koji su tada bili dječaci.
Neke od najboljih recepata Robb dijeli u svojoj knjizi „Tea at the Palace“ u kojoj se nalazi 50 ukusnih recepata za poslijepodnevnu čajanku. Iza nje je već jedna izdana knjiga, a u planu je i treća.
Južnoafrička kuharica, Carolyn Robb, rano je počela s poslom, imala je samo 21 godinu kada je impresionirala princa Charlesa i pokojnu Dianu, princezu od Walesa tijekom večere. Nakon toga postala je prva žena kuharica za kraljevski par. U sklopu obuke za kraljevsku kuharicu, Robb je dobila i brzinski tečaj kraljevskog protokola.
„Kada vidite člana kraljevske obitelji morate im se nakloniti što može biti pomalo neugodno ako ste u kuhinji s gulilom krumpira u ruci” rekla je Robb, a prenosi cbsnews.com.
Kao osobna kuharica princa Charlesa i Diane, svladala je sva omiljena jela i slastice kraljevske obitelji. Jedan od recepata u njenoj knjizi „Tea at The Palace“ uključuje i recept za meringue koji su voljeli i princ William i Harry dok su bili mladi. „Voljeli su slastičarsku vrećicu punu meringue.“ – rekla je Robb.
Izvor: cbsnews.com
Fotografija: Pexels