Ukoliko imate hrpu recepata u starim kuharicama, skrivenih u ladicama, ovo je prava prilika da naučite kako to blago podijeliti s ostalima.
Le Cordon Blue organizira on-line tečaj za pisanje i objavljivanje recepata namijenjen početnicima, ali i onima koji imaju određeno predznanje koje žele nadograditi.
Predavanja će držati Carli Ratcliff, bivša studentica Le Cordon Blue te nagrađivana spisateljica za hranu i putovanja koja je mnogo godina provela pišući za različite časopise i novine, a posljednjih deset godina stvara sadržaj vezan uz hranu, vino i turizam.
Po završetku tečaja kandidati će znati pisati recepte prema standardima za objavu, testirati recepte za objavu, prepoznati i razumjeti različite stilove pisanja recepata, shvatiti stil, format i sadržaj koji najviše odgovara temi i publici te istražiti i procijeniti koji je format najbolji za njihove projekte.
Također, na tečaju će naučiti kako prepoznati i razumjeti različite gastro stilove na tržištu te kako i gdje objaviti svoje recepte ili kuharice.
Tečaj će se održati od 28. lipnja do 25. srpnja 2021., elektroničkim putem, u 4 kategorije.
Službeni jezik tečaja je engleski, a cijena iznosi 610 €.
Više informacija o tečaju dostupno je na mrežnim stranicama Le Cordon Blue.
Fotografija: Kate Bošković