Gourmandise organizira master-class posvećen čokoladi, na kojem će polaznici, u sklopu programa, naučiti kako izraditi različite čokoladne zalogajčiće.
Master-class ČOKOLADNE BAJKE održat će se 8. i 9. prosinca 2017., tijekom kojeg će se pažnja posvetiti radu s čokoladom. Polaznici će naučiti važne karakteristike čokolade za izradu pralina, metode temperiranja čokolade, metode rada s čokoladnom na mramoru, različite tehnike oslikavanja pralina, načine izrade ganachea i tekućeg punjenje, načine pripreme pralina iz kalupa, načine pripreme pravih trufflesa te načine kuhanja karamela i još mnogo toga vezano za čokoladu.
Program master-classa obuhvaća četiri kategorije, i to: praline iz kalupa, rezane praline, truflesse te ostale praline i bombone u sklopu kojih će naučiti izraditi različite čokoladne poslastice.
Cijena master-classa iznosi 2500,00 kn s PDV-om te su u nju uključeni doručak i ručak. Maksimalni broj polaznika ograničen je na 8 osoba. Više informacija o master-classu te detalje prijave možete dobiti na mail adresi: info@gourmandise.hr.
Fotografija: Gourmandise