U Poreču sutra počinje trideset i treće izdanje sajma Promohotel, na kojem će, među ostalim biti posluženi i pazinski cukerančići.
Trideset i treće izdanje sajma prehrane, pića i opreme za turizam održat će se u Poreču, u dvorani Žatika od 21. do 24. veljače 2018.
Na sajmu će se svakog dana održati Cooking show koji će voditi netko od poznatih hrvatskih chefova, a zadnji je dan rezerviran za Kristinu Jehnić i njezine slatke kreacije.
U srijedu će u Gastro zoni biti poslužen pazinski cukerančić, koji je nedavno uvršten na listu nematerijalnih kulturnih dobara Republike Hrvatske.
Ovaj međunarodni sajam okuplja izlagače iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Republike Srbije, Belgijhe i Mađarske, a namijenjen je vlasnicima i menadžerima hotela, vlasnicima vila, kuća za odmor te privatnim iznajmljivačima, vlasnicima kafića i restorana, kao i svima ostalima koji se pripremaju za nadolazeću turističku sezonu.
Cilj održavanja sajma je približavanje svjetskih trendova u ugostiteljstvu i turizmu svima zainteresiranima prezentacijom novih tehnologija, trendova, proizvoda i usluga kojima mogu poboljšati svoje poslovanje.
Na sajmu će se predstaviti renomirane hrvatske tvrtke iz HoReCa sektora te europski proizvođači i distributeri koji zastupaju više od 500 poznatih svjetskih brendova.
Svečano otvaranje sajma održat će se u srijedu u 12 sati.
Fotografije: Promohotel