Ekos Pekarnica d.o.o., jedno od poduzeća Ekos Holdinga, na sajmu GAST 2018. predstavila se s proizvodima iz svoje standardne ponude, ali i novitetom u slastičarskoj ponudi.
Ekos Pekarnica d.o.o. iz Varaždina bavi se proizvodnjom duboko smrznutih i svježih pekarskih i slastičarskih proizvoda te prodajom istih putem vlastite maloprodaje, uz suradnju sa svim većim retail i hotelskim kućama.
U svom asortimanu imaju mnoštvo svježih i dubokosmrznutih polupečenih standardnih i specijalnih vrsta kruha i peciva. Uz to, specijalizirani su za proizvodnju HoReCa tabli kolača koje dolaze u dubokosmrznutom stanju te mogu biti narezane na različite vrste rezanja sukladno željama kupaca. Pored navedenog imaju i bezglutenski asortiman koji se proizvodi u izdvojenom proizvodnom pogonu kako bi se spriječila mogućnost kontakta s namirnicama koje sadrže gluten. Također, u ponudi imaju i smrznute proizvode od jaja, svježa kuhana pasterizirana jaja te Safe Egg – svježa pasterizirana jaja s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti.
Na sajmu GAST, održanom u Splitu krajem veljače i početkom ožujka ove godine, predstavili su jedan od noviteta u njihovoj slastičarskoj ponudi, low carb kolače i torte sa smanjenim udjelom šećera.
Fotografije: EKOS
PR članak