Dragi čitatelji,
kada smo povodom četvrtog rođendana s vama podijelili naš novi izgled, najavili smo vam kako to nije kraj novosti koje smo za vas pripremili te kako vas ono najbolje tek čeka.
U skladu s tim obećanjima, prošli smo vas tjedan upoznali s našom novom rubrikom Struka o slatkom, u sklopu koje vrhunski profesionalci iz svijeta slastičarstva i srodnih zanimanja s vama dijele svoja znanja. Prvi tekst u rubrici potpisuje poznata hrvatska slastičarka Tereza Alabanda uz koju smo prošli tjedan naučili sve o šećernom sirupu.
Danas vam pak otkrivamo potpuno novi dio našeg poslovanja – otkrivamo vam najslađi adresar u zemlji, ali i šire. Na našim ćemo stranicama tako od sada okupljati brojne slatke adrese iz svih dijelova Hrvatske. Naći ćete među njima i slastičarnice i obrte za proizvodnju slastica, sladoledarnice, palačinkarnice, ugostiteljske obrte, pekare i niz drugih slatkih objekata.
Tako ćete, kada se nađete u nekom novom mjestu ili pak kad u svom gradu budete u potrazi za slatkom lokacijom, imati sigurno mjesto na kojemu možete pronaći najslađe adrese.
Tko nam se odmah pridružio i koje vas slatke adrese čekaju saznajte u našem Adresaru.
I da, ako znate neku slatku adresu za koju smatrate da zaslužuje naći svoje mjesto u Adresaru ili biste pak htjeli upisati svoj objekt u najslađi Adresar, javite nam se na mail kate.boskovic@slatkopedija.hr.
Do sljedećeg javljanja i predstavljanja novih iznenađenja koje smo vam pripremili, pozdravlja vas
vaša Kate
Fotografija: Unsplash