Svaki put kad objavimo neki savjet, uvijek ih rado klikate i dijelite, a evo koji su privukli najviše vaše pažnje.
Tijekom pet godina u rubrici Slatke tajne u kojoj objavljujemo savjete za uspješnu pripremu slastica objavili smo preko sto savjeta, a ovih pet ste najčešće otvarali.
Ganache – savršenstvo od samo dva sastojka
Tekst o tomu kako je nastala jedna od omiljenih čokoladnih krema koja se koristi u slastičarstvu, kao i na koji se način priprema, volite otvarati osobito u blagdansko vrijeme pa ste ga tako doveli na peto mjesto ovog pregleda.
Na što treba paziti prilikom izrade torte na kat?
Savjeti za uspješnu izradu torte na kat traženi su prilikom pripreme rođendanskih i vjenčanih torti stoga ne čudi da su se našli na četvrtom mjestu najčitanijih tekstova u prvih pet godina našeg postojanja.
Rješenje je tu: evo čime zamijeniti kukuruzni škrob u receptima
Na samoj sredini petogodišnjeg pregleda najčitanijh tekstova našao se tekst o tomu čime se može zamijeniti kukuruzni škrob u receptima.
Razlika između želatine u listićima i u prahu
Da ste uvijek željni naučiti nove stvari dokazuje i činjenica da je tekst o razlici između želatine u listićima i u prahu došao na drugo mjesto ovog pregleda.
Meringa: tri načina spravljanja kreme od tučenih bjelanjaka
Na prvom mjestu najčitanijih tekstova svih pet godina nalazi se tekst o tri načina spravljanja kreme od tučenih bjelanjaka kojoj se vraćate gotovo svaki dan.
U godinama koje su pred nama nastavit ćemo donositi savjete koji će vam nadamo se biti jednako korisni kao i ovi koje smo dosad objavljivali.
Fotografija: Pixabay