Tečaj pod vodstvom ovog priznatog slastičara počinje večeras stoga požurite i prijavite se na vrijeme.
Slastičar okrunjen nagradom James Beard Award, Nick Malgieri održat će on-line tečaj o čokoladnim desertima, podijeljen u tri sesije, od kojih će se prva održati danas, 25. siječnja 2021. u večernjim satima. Tečaj će obuhvatiti sve o čokoladi, od osnova, kako od zrna kakaa nastaje čokolada do probranih vrhunskih recepata.
Prva od tri sesije, koja će se održati večeras, pokrit će osnove o čokoladi, uključujući i odabir prave čokolade te kako je savršeno otopiti. Također, Malgieri će na ovoj sesiji među ostalim predstaviti i svoj najpopularniji i najomiljeniji recept, Supernatural Brownies, koji je nastao slučajno – pogreškom pri mjerenju sastojaka.
Iduća je sesija zakazana za 1. veljače, gdje će Malgieri pokazati tri atraktivna, ali jednostavna načina dekoriranja čokoladom, ali i predstaviti tri torte: Chocolate Pecan Bourbon Cake, Torta Divina te Ceri’s Lemon-Scented Marble Cake.
Zadnja sesija održat će se 8. veljače, a na njoj će Malgieri istražiti svijet ganachea i čokoladnih tartufa te pokazati jednostavan način temperiranja čokolade za premazivanje. U sklopu ove sesije demonstrirat će Lesley’s Triple Chocolate Tart.
Sve će sesije biti snimljene te će ih registrirani posjetitelji moći ponovno pogledati.
Cijena ovih tečajeva iznosi 120 dolara, a prijaviti se možete na ovoj poveznici.
Fotografija: