U anketi koju je provela američka National Confectioners Associations 78 % ispitanika reklo je kako zeca počinju jesti od ušiju, dok tek njih 5 % počinje od repa.
Iako to nije svrha Uskrsa, lijepo je kada je blagdanski stol prepun čokoladnih jaja i zečića kojima se vole zasladiti i mali i veliki.
No, jeste li se ikada zapitali: koji je pravi način za jesti čokoladnog uskršnjeg zeca?
Ovo zanimljivo pitanje postavila je potrošačima američka National Confectioners Association te objavila rezultate istraživanja prema kojima 78 % ispitanika prvo jede uši, 17% prvo jede nožice čokoladnih zečića dok samo njih 5% prvo pojede rep.
Osim ovog pitanja, zanimalo ih je i hoće li ovog Uskrsa svojim bližnjima darivati slastice na što je njih čak 84 % odgovorilo potvrdno.
Što se tiče favorita među uskršnjim slasticama, na prvom su se mjestu našli čokoladni zečići i jaja s 44 % glasova, zatim žele bomboni s 20 % glasova, bomboni u obliku jaja s 18 %, sljezovi kolačići s 15 % te ostale slastice s 3 % glasova.
Također, 90 % ispitanika se izjasnilo i kako će za Uskrs izrađivati uskrsne košarice u koje će staviti slatkiše.
Izvor: alwaysatreat.com, abc6onyourside.com
Fotografija: Canva