Nedavno je u Osijeku osnovan Cook Club Osijek, koji okuplja zaljubljenike u kulinarstvo, kuhare, gastro blogere, putopisce i ljubitelje dobre hrane.
Na inicijativu Andree Krivak s bloga Geeketa kojoj su se odmah pridružili Nataša Pralica s bloga Natašine slastice/Kolači.biz te Igor Hranić s bloga Moderna kuhinja, krajem prošle godine u Osijeku je osnovan Cook Club koji za cilj ima pokretanje gastronomske scene Osijeka, ali i cijele Slavonije, educiranje ljudi te organizaciju što većeg broja gastronomskih događanja.
Cook Club Osijek, koji je okupio malu, ali jaku ekipu blogera i zaljubljenika u gastronomiju, nastao je zbog nezadovoljstva uzrokovanog nedostatkom kvalitetne gastronomske scene Osijeka te Slavonije i Baranje.
Na samom početku ova ekipa entuzijasta naišla je na podršku Poduzetničkog inkubatora BIOS, za koji su odradili i svoj prvi veliki projekt – božićni domjenak za više od pedeset uzvanika. Nakon uspješno odrađenog prvog angažmana, ambiciozna ekipa najavljuje nove projekte te vjeruju da će jedan od prvih biti edukativnog tipa u obliku radionice/predavanja.
Fotografija: Andrea Perković