Početak sljedećeg tjedna u Zagrebu bit će osobito sladak jer svoja vrata javnosti otvara Pekarsko-slastičarska zadruga Pesla.
Pekarsko-slastičarska zadruga Pesla sljedećeg će tjedna, od 12. do 14. listopada otvoriti svoja vrata javnosti. Svakog dana od 10 do 15 posjetitelji ove zadruge na adresi Ivana Šibla 4, Središće u Novom Zagrebu moći će vidjeti izložbu svih njihovih alata, kalupa i sirovina, ali i popratiti zanimljive demonstracije.
Tako je u ponedjeljak u 12 sati predviđena Demonstracija upotrebe COLD i GLAMUR glazura za izradu torti i kolača, dok je u 14 sati zakazana Demonstracija oblaganja torti fondanom uz korištenje silikonskih kalupa za izradu figurica te degustacija.
U utorak vas u 12 sati očekuje Demonstracija izrade slastičarske čipke iz praha uz upotrebu sillikonskog kalupa za čipku, a u 14 sati počinje Demonstracija upotrebe COLD i GLAMUR glazura za izradu torti i kolača uz degustaciju.
Zadnji dan otvorenih vrata obilježit će Demonstracija cijelog asortimana čokolada i čokoladnih krema koja počinje u 12 sati, a i za samu završnicu predviđena je degustacija.
Prije dolaska na Dane otvorenih vrata s njihovom se ponudom možete upoznati u njihovom webshopu, a svoj posjet ovom događanju morate najaviti porukom u inboks Facebok stranica Pesla ili Polenfood uz ime i prezime i naznaku DOLAZIM, porukom na njihovoj mrežnoj stranici uz ime i prezime i naznaku DOLAZIM ili pak SMS-om na broj 091 3648026 – uz ime i prezime i naznaku DOLAZIM.
Vaše prisustvovanje ovom događanju je besplatno, a na prodajnoj izložbi koja traje cijeli tjedan možete iskoristiti i izložbeni popust od 30 posto na kalupe i alate.
U suradnji s Pekarsko-slastičarskom zadrugom Pesla
Fotografija: Pesla