Na radionici, koju će voditi Anja Bajt, polaznici će naučiti raditi četiri talijanske slastice.
Radionica pod nazivom Slastičarski svijet: ITALIJA održat će se 13. srpnja 2017. u prostoru Centra za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb, s početkom u 18 sati. U dva i pol sata trajanja radionice polaznici će naučiti kako izraditi Amarette, Zabajone kremu, Tiramisu te Caprese tortu, a po završetku radionice na dar će dobiti diplomu i recepte za izrađene slastice. Kroz slatki svijet talijanskih slastica provest će ih voditeljica radionice, Anja Bajt. Cijena radionice iznosi 225,00 kn. Kandidati koji se prijave najkasnije dva dana prije početka radionice ostvaruju popust pa će cijena za njih iznositi 190,00 kn, dok cijena za dvije kupljene radionice iznosi 340,00 kn. Broj kandidata na radionici ograničen je na 12 osoba. Rezervacije se mogu izvršiti na mail adresu: info@kulturaprehrane.hr ili na broj mobitela 091 481 44 66
Fotografija: Centar za kulturu prehrane