U Šibeniku se sutra otvara nova slastičarnica YUM Pastry shop koja će u ponudi imati osam raznovrsnih kolača, među kojima su i oni bez glutena, laktoze, jaja te dodatnih šećera.
Od sutra, 29. ožujka 2018., Šibenik postaje bogatiji za još jedno slatko mjesto, novu slastičarnicu YUM Pastry Shop. Na adresi Božidara Petranovića 8, ljubitelji slastica moći će uživati u slasticama koje su spoj tradicionalne i moderne, vlastite recepture, u prostoru u kojem se osjeća dašak modernosti isprepleten daškom vintage stila. U ponudi će YUM posjetiteljima pružiti izbor od osam raznovrsnih kolača među kojima i kolač bez glutena, laktoze, jaja i dodatnih šećera. Svi deserti autentičan su i inovativan proizvod samouke slastičarke Antonie Drezge, začetnice ideje te ujedno i vlasnice slastičarnice koja će svojim gostima među ostalimaomogućiti da isprobaju kolač Šibensku kapu, najpoznatiji šibenski suvenir i najpoznatiju hrvatsku inačicu crvene kape na tanjuru.
“Strast i ljubav prema slasticama prerasli su u hobi koji je naposljetku postao mojom profesijom koju danas živim punim plućima. Otvaranje vlastite slastičarnice za mene je ostvarenje mog dugogodišnjeg sna, a samim otvaranjem nadam se da ću svom gradu, njegovim dragim ljudima i svima ostalima koji ga odluče posjetiti uspjeti prenijeti priču mog slatkog sna.” – rekla je Antonia Drezga.
Više o cijeloj ovoj slatkoj priči saznajte uskoro na našem portalu.
Fotografija: Yum Pastry Shop