Kultne cipele dobile su svoje slatko izdanje, a Spiegelovo je porijeklo kroz birane namirnice u njih unijelo dašak Izraela.
Slastičarska kuća Dalloyau poznata je po radu s brojnim nadarenim umjetnicima, iz različitih kategorija. Suradnja između Jérémy del Vala, slastičara iz Dalloyaoa, Tala Spiegela, vlasnika pariškog Dessertedea te dizajnerskog tima Rivieras iznjedrila je slastice temeljene na obliku kultnog modela obuće tvrtke Montante Vinyl.
Kombinacijom Spiegelovog izraelskog podrijetla te Del Valovih kreativnih ideja nastale su dvije spektakularne torte.
Prvu tortu karakteriziraju okusi maline i ruža te hrskavog bademovog tahinija dok drugu karakteriziraju limun i maslinovo ulje te bademov tahini.
Kod prve je torte biskvit prekriven voćnom pastom od maline te kompoto od malina, dok je u drugoj biskvit premazan marmeladom od limuna te voćnom pastom od limuna.
Ove će slastice biti dostupne od 3. lipnja pa do kraja ljeta.
Kako izgledaju torte-cipele pogledajte na ovoj poveznici.
Izvor: So Good Magazine
Fotografija: Unsplash