Još samo nekoliko dana dijeli nas od Uskrsa, a tim povodom vam donosimo naš newsletter s korisnim savjetima, ali i receptima za uspješnu pripremu uskršnjih slastica.
Pripreme za Uskrs u punom su jeku, a znamo da kod većine ovaj blagdan ne može proći bez ukusne sirnice. Stoga vam u našem novom broju newslettera donosimo recept naše proslavljene slastičarke Tereze Alabande, koja je s nama podijelila i nekoliko savjeta za uspješnu pripremu sirnica.
Naša suradnica Ljiljana Bakula donosi vam tutorijal za izradu figurice u obliku zeca, a Mihaela Punda bi vas svojom tortom mogla inspirirati za jednostavnu uskršnju tortu.
Predivne fotografije medenjaka s potpisom Ive Noli otkrite će vam koliko su ovi keksići popularni iu uskršnje vrijeme, a za provjerene recepte pobrinule su se Marija Herjavić Jerkić i Anamarija Habuš.
Vjerujemo da će vam ovaj broj newslettera biti jako koristan i veselimo se vašim dojmovima, kao i fotografijama vaših uskršnjih slastica.
Newsletter preuzmite klikom na fotografiju naslovnice ili na ovoj poveznici.
Fotografija: Canva