Danas vam na portalu predstavljamo novu rubriku – Struka o slatkom – u kojima će svoje znanje dijeliti brojni profesionalci.
Prethodne četiri godine u našem svom vas radu prije svega nastojali informirati – baš kao i svakom novinarskom portalu to nam je bila i ostala temeljna misija – donositi vijesti, priče i intervjue koji će vam dati prijeko potrebne informacije o svijetu slastica i slastičarstva. Ipak, željeli smo vas i educirati i iako smo tomu i do sada pridavali pažnju, došlo je vrijeme da glavnu riječ u educiranju naših čitatelja preuzmu oni koji slastičarstvo i ostala srodna slatka zanimanja žive.
Stoga ćete od danas u našoj novoj rubrici Struka o slatkom čitati tekstove pravih profesionalaca, onih čija karijera govori za sebe i onih od kojih će nam biti čast učiti. Upravo oni će s vama dijeliti svoja znanja o raznim slastičarskim tehnikama, o tehnikama dekoriranja torti, o čokoladi, o sladoledima… puno vas toga čeka na stranicama našeg slatkog portala.
Našu novu rubriku otvorit će Tereza Alabanda sa stranice Pastry Maestra, a tko će nam se još pridružiti, saznajte u tjednima koji dolaze.
Pridružite nam se u stjecanju najslađeg znanja.
Fotografija:Unsplash