Višestruko nagrađivane čokolade Taman chocolates mogu se pohvaliti i novim priznanjima – Academy of Chocolate njihovim je čokoladama dodijelila dvije bronce.
I ove su godine Taman chocolates dobile potvrdu svoje kvalitete u obliku novih priznanja Academy of Chocolate. Naime, njihove bean-to-bar čokolade Philippines Davao Mana 74% i Indonesia West Papua Ransiki 72% osvojile su broncu na ovogodišnjem ocjenjivanju u Londonu.
Ove nagrade dolaze samo nekoliko tjedana nakon što su krajem lipnja za iste čokolade osvojili dvije nagrade The International Chocolate Awards: srebro i broncu. I tada su u objavi na Facebooku istaknuli koliko im znači redovita potvrda kvalitete koju dobiju u obliku ovih nagrada:
„Nama su ova priznanja vrlo važna jer nam daju priliku da mišljenjem neovisne stručne komisije usporedimo naše čokolade s proizvođačima iz čitavog svijeta/europe te da se na taj način pozicioniramo kao relevantan proizvođač, a u šest godina od kad smo pokrenuli proizvodnju, naši proizvodi kontinuirano osvajaju priznanja, dosad njih 29. To nije slučajno, to je potvrda naše predanosti kvaliteti bez kompromisa i ustrajanja na viziji stvaranja vrhunskih proizvoda koji se mogu mjeriti s ponajboljima u svijetu.“
Za naš portal osvrnuli su se na posljednje u nizu osvojenih priznanja koje im je dodijelila Academy of Chocolate: “Svake godine nagrade nas razvesele jer potvrđuju ne samo da zadržavamo kvalitetu već konstantno rastemo. Ove godine su nam posebno bitne jer smo po prvi put naše bean-to-bar čokolade, koje su za nas još uvijek novi proizvodni proces, prijavili na dvije najrelevantnije nagrade – International Chocolate Award i Academy of Chocolate Award – te smo na obje dobili sveukupno 4 priznanja za naše čokolade. Iza nas su tri jako izazovne godine pune promjena u poslovanju i svakako je lakše ustrajati kad znaš da ideš u dobrome smjeru.” – ističu Stiv Kahlina i Sanja Vladović iz Taman chocolatesa.
Više o njihovim čokoladama možete saznati na ovoj poveznici.
Fotografija: Taman chocolates