Višnje, jagode i uskršnji recepti obilježili su mjesec koji upravo ostavljamo za nama.
Tijekom travnja pripremali smo se za dolazak Uskrsa pa smo, uz niz tradicionalnih, s vama podijelili i neke moderne recepte, ali i brojne voćne. Vi ste pak najviše voljeli one koji potpisuje Natalija Milodanović, Martina s bloga Makoland, Ana Prša, Kristina Radetić Brtetić i Kate Bošković.
Bijele šubarice
Savršena kombinacija bijele čokolade i lješnjaka koje je u svom receptu spojila Natalija Milodanović s bloga Mystic cakes svidjela se i vama pa su se upravo njezine bijele šubarice našle na petom mjestu našeg travanjskog pregleda.
Čokoladna jaja koja su osvojila Instagram
Dan prije Uskrsa na našem smo portalu objavili i prvi recept blogerice Martine s bloga Makoland – njezina jednostavna čokoladna jaja osvojila su Internet, ali i vas zahvaljujući kojima je ovaj recept došao na četvrto mjesto.
Kolač s jagodama, pistacijom i bijelom čokoladom
Već smo svi naviknuli na to da nema mjesečnog pregleda najpopularnijih recepata bez recepta Ane Prše – njezin kolač s jagodama, pistacijom i bijelom čokoladom našao se na sredini ovomjesečnog pregleda, zauzevši treće mjesto.
Istrijanska pinca
Travanj je obilježilo i naše gostovanje u Žminju na manifestaciji „Istrijanske pinci pod čerepnjon na ugnjišće”, uoči kojega je Kristina Radetić Bertetić s nama podijelila recept za tradicionalnu istrijansku pincu, koja je zauzela visoko drugo mjesto na listi najpopularnijih recepata mjeseca.
Crvenkapica
Naša urednica Kate i treći se mjesec zaredom našla na vrhu mjesečnog pregleda, a ovaj joj je put pobjedu osigurao recept za tortu crvenkapica koja predstavlja odličan spoj mekanog biskvita, višanja i savršene kreme.
Fotografije: Mystic Cakes, Makoland, Ana Prša, TZ Žminj i Kate Bošković