Muzej čokolade Zagreb jučer je na svojim društvenim mrežama podijelio veliku vijest – Tripadvisor ih je uvrstio u top 10 % najboljih aktivnosti na putovanjima na svijetu, a vlasnica Muzeja, Ružica Božić-Cerovac je samo za naš portal komentirala ovo priznanje.
Muzej čokolade Zagreb, o čijim smo velikim planovima ekskluzivno pisale u najnovijem broju našeg newslettera, dobio je veliko priznanje. Naime, kako je objavljeno na društvenim mrežama Muzeja, Tripadvisor ih je uvrstio u top 10 % najboljih aktivnosti na putovanjima na svijetu,
Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:
„Velike vijesti! Tripadvisor nam je javio da smo uvršteni u top 10 % najboljih aktivnosti na putovanjima na svijetu!
Evo što kažu o nagradi:
Travelers’ Choice, ranije poznat kao Certificate of Excellence, prepoznaje poslovanja koja dosljedno dobivaju izvrsne recenzije. Dobitnici nagrade Travelers’ Choice nalaze se među 10% najboljih na Tripadvisoru. Dobitnici nagrade Travelers’ Choice određuju se na temelju kvalitete i količine recenzija i ocjena putnika objavljenih na Tripadvisoru tijekom 12-mjesečnog razdoblja.
Hvala Tripadvisoru, ali najviše hvala vama! Što prepoznajete naš konstantni trud, rad i ljubav koji ulažemo u naš i vaš muzej!“
U komentarima same objave brojni pratitelji su čestitali vlasnicima Muzeja na velikom ostvarenju, a vlasnica Ružica Božić Cerovac je napomenula kako: „To ništa ne bi bilo moguće bez sjajnih djelatnika i suradnika! Hvala svima redom!“
Ružicu smo zamolili i komentar za naš portal, a evo što je ona rekla: „Vijest o tomu nam je došla nenadano, ali nam unatoč tomu puno znači. Zadovoljstvo posjetitelja je naš krajnji cilj, a ova nagrada je rezultat njihovih ocjena. Svjesni smo toga da su većina korisnika Tripadvisora naši inozemni posjetitelji pa nas posebno veseli što se kroz ove ocjene potvrđuje naša izvrsnost i u odnosu na najbolje svjetske muzeje. Ambicija nam je zadržati se u vrhu kroz prilagodbu ponude i postava u svrhu zadovoljstva naših posjetitelja.“
Redakcija Slatkopedije od srca im čestita na ostvarenom priznanju i želi im još puno uspjeha u budućnosti.
Fotografija: Karlo Jelić/Studio senzacija