Masterclass počinje 1. kolovoza, a trajat će deset tjedana.
Poznati slastičar Amaury Guichon zajedno sa svojim timom na The Pastry Academy by Amaury Guichon organizira masterclass u trajanju od 10 tjedana. Program je sveobuhvatan te polaznici imaju priliku kroz 10 tjedana savladati sve vještine potrebne da se upuste u svijet slastičarstva ili da prošire postojeću bazu znanja te unaprijede svoju karijeru.
Masterclass se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela, a kroz program će se preći područja od izrade peciva i kruha preko čokolade i šećernih ukrasa do raznovrsnih jednostavnih slastica, ali i slastica svjetske klasa. Pohađanjem masterclassa na The Pastry Academy polaznici će steći praktična znanja, ali i shvatiti kemiju i teoriju koje stoje iza umijeća slastičarstva.
Ovaj će se masterclass održavati u Las Vegasu, u trajanju od 10 tjedana, točnije 400 sati, u skupinama od po 20 polaznika.
Službeni početak programa je 1. kolovoza, a prijava i uplata se mogu izvršiti na službenoj stranici The Pastry Academy by Amaury Guchon. Detalji programa masterclassa dostupni su na poveznici.
Izvor: thepastryacademy.com
Fotografija: Unsplash